'Italianët më ndihmuan kur shtëpia m'u shkatërrua nga tërmeti, sot është detyrim moral'...Historia e mjekut që nga sot nisi misionin në Lombardi

28 Mars, 21:17

Një detyrim moral, e kanë lexuar 30 mjekët dhe infermierët misionin e tyre në Itali, në shenjë falenderimi që qëndruan pranë shqiptarëve në momente më të vështira. Kujtimi më i fundit është nga tërmeti. Një prej mjekëve që sot po shkon të ndihmojë Italinë në betejën e saj me koronavirusin, ka përjetuar drejtpërdrejtë ndihmën që italianët u dhanë shqiptarëve më 26 nëntor sot po "ua kthen nderin"

Kategori të tjera