Izolimi i të shtunës dhe të dielës, qytetarët e Fierit dhe Kukësit dynden në radhë. Nuk respektojnë masat mbrojtëse

28 Mars, 12:49

Në qytetin e Fierit ditën e sotme ka patur shumë lëvizje, kryesisht të automjeteve, të cilët janë përdorur nga qytetarët për të bërë furnizimet duke patur parasysh se e shtunë pasdite duke filluar nga ora 13:00 dhe deri të hënën në orën 05:00, gjithçka do të jetë e mbyllur

Kategori të tjera