Izolimi shkakton radhë në markatën e Elbasanit, disa qytetarë dalin rrugëve për xhiro

28 Mars, 13:01

Qytetaret e Elbasanit kanë dalë ditën e sotme për të bërë pazaret e tyre pasi dita e nesërme dhe e diela do jetë e gjitha në karantin.

Kategori të tjera