Jahti luksoz më i madh në botë vizitë në Sarandë

23 Gusht 2019, 13:47

Babai i Emirit te Katarit, Sheikh Hamad Bin Khalifa Al Thani ka bërë një vizitë në qytetin bregdetar të Sarandës, me Yacht Katara. Ai ka mbërritur sot por për arsye sigurie nuk jepet asnjë detaj sa do të qëndrojë dhe cilat pika do vizitojë. Në jahtin e tij është edhe një helikopter.

Jahti luksoz KATARA, 124 metra i gjatë është një nga jahtet më të mëdha luksoze private në botë dhe është në pronësi të ish-Emirit të Katarit Hamad bin Khalifa Al Thani.

Kategori të tjera