Janar-mars 2022, borxhi publik u rrit me 135 mln euro, interesat u rritën 11.2 mln euro! FMN, BB dhe ekspertët: Kujdes, ulni shpenzimet

26 Maj, 23:01

Borxhi publik i vendit në fund të marsit arriti në 11.6 miliardë €, duke u rritur me 135 milionë € në raport me fundin e vitit 2021. Rritja ka ardhur si pasojë e kredive të marra, ndërkohë që, si pasojë e normave të rritura gjatë muajve të parë të këtij viti janë rritur edhe kostot e borxhit.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha