'Jeta është e padrejtë me mjekët', regjisori Pirro Milkani tregon historinë me mesazhin sa të vyer aq edhe të trishtë

26 Mars, 22:26

Regjisori Pirro Milkani në një lidhje live për 'Repolitix' në Report TV foli se si kalon ditët e tij në shtëpi së bashku me bashkëshorten e tij. Ai tregoi disa histori gjatë lidhjes live që mbartnin brenda mesazhe shumë të bukura dhe njerëzore por dhe një zgjim për të gjithë qytetarët se sa e padrejtë është jeta ndonjëherë.

Kategori të tjera