Jo marrëveshje për ‘Zgjedhoren”, shpjegimi i telefonuesit me historinë e ujkut, deles dhe bukës me…

1 Qershor, 10:29 | Përditesimi i fundit: 2020-06-02 10:37:58

Mungesën e marrëveshjes në tryezën e Këshillit Politik për reformën zgjedhore një telefonues e ka shpjeguar në mënyrën më origjinale në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Zotëria ka treguar në studio me gazetarin Andi Kapxhiu historinë e ujqërve me delen dhe të bukës me ullinj për të shpjeguar se pse nuk u arrit një marrëveshje mbrëmjen e djeshme. Ndiqeni mendimin e zotërisë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha