Joe Biden zgjedh Kamala Harris si kandidate për zv. presidente të SHBA-së

12 Gusht, 11:27

Kandidati për president i SHBA-së, Joe Biden ka zgjedhur senatoren Kamala Harris si kandidate për zëvendës presidente në zgjedhjet e 2020-ës. Harris është me origjinë indiano-xhamaikane dhe është gruaja e parë me ngjyrë në këtë pozicion.

Biden do të përballet me presidentin aktual Donald Trump në zgjedhjet e 3 nëntorit, ndërsa krah Trump do të jetë zv.presidenti aktual Mike Pence.

Kategori të tjera