'Kam frikë se lajmëron policinë'/ Familja e kishte denoncuar të humbur! Gjendet 18-vjeçarja: Jam në Durrës... dhe shtatzënë

8 Nëntor 2019, 17:59

PA GJURME- 'Kam frikë se lajmëron policinë'/ Familja e kishte denoncuar të humbur! Gjendet 18-vjeçarja Rozaldina Nasufi : Jam në Durrës... dhe shtatzënë.

Kategori të tjera