'Kam pa ngrënë dhe pa pirë, në të ftohtë prej 3 ditësh', apeli i pensionistit nga Kapshtica

5 Prill, 21:11

Pensionisti 67-vjeçar Petrit Shaqe, prej tre ditësh vijon të qëndrojë pa ngrënë, pa pirë dhe në të ftohtë në tokën neutrale në Kapshticë, pasi nuk ka autorizimin për të kaluar drejt territorit shqiptar.

Kategori të tjera