Kaso për Report TV: Patëm presion nga ndërkombëtarët për 'Zgjedhoren'! Ndërhyrje te 'drejtësia e re'? Gjosha: Nuk është tabu

23 Maj, 13:00

Garancinë për rikthimin në tryezën për zgjedhoren duket se opozita e gjeti te ndërkombëtarët. 

Eksperti i çështjeve ligjore në Partinë Demokratike, Ivi Kaso thotë se përfundimi i kësaj reforme është kyçe jo vetëm për zgjedhje të lira dhe të ndershme, por edhe për integrimin evropian.

Kategori të tjera