“Kërkojnë të na vdesin një orë e më parë” i moshuari do të vaksinohet: Në lokal ke frikë të hysh

20 Tetor, 09:58

Në emisionin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv me drejtues Andi Kapxhiun një i moshuar tha se ai e mban maskën por zbuloi se në lokale bëhet nami ,nuk zbatohen rregullat dhe ke frikë të hysh. Zotëria e mbylli duke thënë se po i gënjejnë për vaksinën e gripit . Ai tha se duke mos na bërë vaksinën e gripit kërkojnë që të moshuarit t’i vdesin një orë e më parë.

r.k./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha