'Kisha problem shëndetësor, u sqarova', Rama me qytetarin: Tregoni kujdes, rrini në shtëpi

26 Mars, 21:05

Rama: Napolon mirëmbrëma! Edi jam
Qytetari: Të përshëndes
Rama: Më ke shkruajtur për një arsye shëndetësore
Qytetari: Më telefonuar nga urgjenca dhe u sqarova për problemin. Faleminderit për shqetësimin
Rama:  Më bëhet qejfi, rrini në shtëpi dhe tregoni kujdes. Ju përqafoj nga larg.  

  •  

Kategori të tjera