Gruaja rrezikon jetën për të shpëtuar koalën nga zjarri në Australi

20 Nëntor 2019, 13:08 | Përditesimi i fundit: 2019-11-20 13:19:15

Një grua rrezikoi sigurinë e saj për të shpëtuar një koalë që po digjejnga një zjarr në Australi. Në videon dramatike, ju mund të shihni nxitimin e saj për të ndihmuar kafshën në një rrugë afër Long Flat në New South Wales.

Ajo e mbështolli koalën me këmishën e saj, pastaj e lagu me ujë. Ajo tha se do ta merrte koalën në Spitalin afër Port Macquarie Koala.Mbi 30 koalë të mbijetuar janë dërguar në spital për t'u trajtuar për djegie dhe dehidrim. Më shumë se 350 koala mendohet se kanë vdekur nga flakët në një habitat të madh në Australi. 

Kategori të tjera