Konferenca e Donatorëve mbledh 1.15 mld euro për Shqipërinë

17 Shkurt, 18:26

"Kemi dëshmuar kurajë dhe solidaritet të jashtëzakonshmë. Kemi arritur të mbledhim 1.15 mld euro. Ky është një mesazh për të treguar se sa shumë e kemi përzemër Shqipërinë. Duhet të nisë ndërtimi në terren dhe ne jemi aty për ju. ", tha komisioneri për zgjerimin.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera