Konferenca e donatorëve/ Rama takim me gazetarët ndërkombëtar...drekë pune për negociatat me liderët e Ballkanit Perëndimor

17 Shkurt, 13:43

Kryeministri Edi Rama, pak orë para zhvillimit të konferencës së Donatorëve, ka zhvilluar një takim me përfaqësuesit e mediave ndërkombëtare për Konferencën si dhe një drekë pune organizuar nga Komisioneri për Zgjerimin në BE, Olivér Várhelyi. Në këtë takim kanë marrë pjesë liderët e Ballkanit Perëndimor, dhe fokusi ka qenë metodologjinë e re të negociatave dhe bashkëpunimin rajonal.

Kategori të tjera