Koronavirusi, dhjetë këshillat e Ministrisë së Shëndetësisë Italiane për të shmangur infeksionin

26 Shkurt, 09:27

Për sa kohë duhet t'i lajmë duart? Cila është largësia që duhet të kemi nga njerëzit e sëmurë që kolliten? Keni nevojë për maskë? Çfarë duhet të bëni dhe çfarë të mos bëni për të zvogëluar rrezikun e infeksionit. Një seri sugjerimesh të zhvilluara nga Ministria e Shëndetësisë Italiane, Instituti i Lartë i Shëndetësisë dhe Organizata Botërore e Shëndetit.

Kategori të tjera