Koronavirusi, në botë më shumë se 786 mijë të infektuar dhe rreth 38 mijë viktima! Trump: 100 milion $ ndihma mjekësore Italisë

31 Mars, 11:38

Bilanci i azhornuar i Universitetit Johns Hopkins për pandeminë nga Covid-19 në botë tregon se numri i përgjithshëm i të infektuarve është mbi 786 mijë kurse numri i vdekjeve  ka shkuar në mbi 37 000 kurse të shëruarit janë më shumë se 166 mijë.

Kategori të tjera