Koronavirusi, në mesditë Italia u ndal për 1 minutë, flamuj në gjysmë shtize dhe heshtje zie

31 Mars, 12:41

Si një haraç për të vdekurit, sot në orën 12:00 të gjitha bashkitë e Italisë në shenjë zie kanë ulur në gjysmë shtizë flamurin tri ngjyrësh dhe kanë mbajtur një minutë heshtje, një mënyrë kjo për të kujtuar viktimat e koronavirusit si dhe për të nderuar sakrificën dhe angazhimin e profesionistëve të kujdesit shëndetësor.

Kategori të tjera