Koronavirusi, testohet në Shtetet e Bashkuara vaksina e financuar nga Bill Gates

8 Prill, 15:25

Dyzet vullnetarë në SHBA morën dozën e parë të vaksinës kundër koronavirusit e cila është financuar pjesërisht nga fondacioni Bill dhe Melinda Gates.

Kategori të tjera