Koronavirusi u ka ndryshuar jetën gjysmës së popullsisë...dasma e pazakontë në Filipine

" frameborder="0" gesture="media" allow="encrypted-media" allowfullscreen>
23 Shkurt, 19:39

Koronavirusi ka ndryshuar rrjedhën normale të shumë qyteteve në botë dhe një pamje jo shumë e  zakontë që e kemi parë vetëm javëve të fundit nga vjen nga Filipinet.

220 çifte të shëndetshëm që kanë dalë negativ në teste e kryera kanë bërë celebrimin martesor, në një ceremoni të organizuar nga qeveria. Nuse të veshur me të madhe dhe djemtë me kostum, ashtu siç e do tradita, por nuk kanë munguar padyshim maskat.

Kategori të tjera