Koronavirusi/Itali, maska e zhytjes në det shndërrohet në respirator për pacientët me koronavirus

24 Mars, 12:53

Në Itali, Cristian Fracassi dhe Alessandro Romaioli, themeluesit e startup Isinnova, përmes një projekti të realizuar kanë shndërruar maskat që përdoren për zhytje në det, në maska respiratorë, falë përdorimit të valvulave speciale të stampuara 3D.

Kategori të tjera