Koronavirusi-Itali, parashikimet e ekspertëve: Në muajin maj infeksionet bëhen zero. Dalje graduale nga izolimi

31 Mars, 13:04

Në Itali, për të dalë nga karantina e pafund për shkak të pandemisë nga Covid-19 është pothuajse e sigurtë se do të flitet në muajin maj. Në takimin e fundit të komitetit tekniko-shkencor që mbështet qeverinë u theksua se të dhënat e dala nga Mbrojtja Civile janë akoma shumë teorike dhe se numra mbi të cilët do të bazohen hapat e mëtejshëm do të arrijnë brenda dy javësh.

Kategori të tjera