Koronavirusi-Itali, Rrugë dhe sheshe të shkretë. Qyteti i Torinos 'i ngrirë' nga izolimi

27 Mars, 11:05

Rrugët e shkreta dhe një heshtje e ndërprerë vetëm nga klithmat e sorrave dhe pwllumbave, këto janë pamjet e Torinos gjatë këtyre ditëve të izolimit të marra nga një dron.

Rrugët dhe sheshet, dikur të mbushura me turistë dhe biznesmenë, tani janë bosh.

Kështu paraqitet kryeqyteti gjatë kufizimeve të vendosura nga qeveria për t'u përballur me emergjencën e koronavirusit.

Kategori të tjera