Koronavirusi-Kryeson Belgjika. Numri i të infektuarve në Itali rritet më ngadalë se në pjesën tjetër të Europës dhe SHBA

30 Mars, 17:19

Italia është vendi i dytë në botë për numrin e personave të testuar pozitiv nga koronavirusi, vetëm një hap larg nga kuota 100 000 si dhe e para për numrin e vdekjeve. Kurba e infeksionit në Itali megjithatë, filloi më herët se pjesa tjetër e botës, përveç Koresë së Jugut dhe Kinës, dhe tani duket se po shkon më ngadalë se në kombet europiane dhe Shtetet e Bashkuara.

Kategori të tjera