Kosova feston sot 12-vjetorin e Pavarësisë, 10 fakte që duhet të dini! NewBorn ndryshon 'veshje'....(Uron Shqipëria)

17 Shkurt, 14:42

Sot Kosova feston 12-vjetorin e pavarësisë të shpallur më 17 shkurt të vitit 2008 dhe të njohur nga 116 shtete. Kosova do të shënojë këtë përvjetor me një qeveri të re të udhëhequr nga Albin Kurti nga Lëvizja Vetëvendosje. Për përvjetorin e 12-të do të organizohen shumë aktivitete të planifikuara në Prishtinë dhe qytete të tjera të Kosovës. Më poshtë 10 fakte rreth kësaj dite të shënuar për shqiptarët e Kosovës.

Kategori të tjera