Kroacia voton të dielën/ Një mijë pasiguritë e zgjedhjeve midis pandemisë dhe rezultateve

4 Korrik, 13:22

Ndërsa do të dalë të votojë të dielën, Kroacia raporton një rritje të 96 rasteve të reja të koronavirusit, një nivel i barabartë me më të lartët e regjistruar gjatë pikut të epidemisë në muajin prill. 

Prandaj, sipas analitëve, pandemia rrezikon të ndikojë në zgjedhje, teksa projeksionet e rezultateve të pritshme nuk janë ende të qarta. 

Kategori të tjera