Kryemadhi takim me banorët në Tiranë, Elbasan e Peqin: Arsimi dhe punësimi, prioritet i LSI-së! Taksat e larta janë shqetësuese

16 Janar, 17:31

Kryetarja e LSI Monika Kryemadhi premtoi më shumë vëmendje ndaj arsimit dhe punësimit. Ajo hodhi akuza se taksat e larta dhe mungesa e investimeve kanë shkatërruar ekonominë.

Kategori të tjera