Kush duhet të fitojë zgjedhjet në SHBA? Shqiptarët të ndarë: Trump ka bërë gjynahe, s'i falen! Biden më demokratik

30 Shtator, 22:28

TIRANË- Qytetarët e Shqipërisë janë të ndarë me Donald Trump dhe Joe Binden. Report Tv me gazetaren Ledina Jakimi ditën e sotme ka marrë mendimin e tyre se kush duhet të fitojë në zgjedhjet presidenciale në SHBA.

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera