Kush e vrau ish-policin në Tiranë? Artan Hoxha nxjerr 8 emrat që janë në kërkim

19 Shtator 2019, 17:44

Gazetari i Report Tv, Artan Hoxha ka zbuluar emrat e tetë personave që janë shpallur në kërkim për vrasjen e ish-policit Santiago Malko në Tiranë në fund të gushtit. "Në kërkim janë; Leonard Duka, Orion Loga, Dritan Agai, Erlis Duka, Ervis Metani, Ilir Selmani, Fatmir Hyseni dhe tre të tjerë që besoj se është shpejt akoma për të nxjerrë tani. Nëse na del një person me nofkën 'Docka', si është e mundur që ky nuk është kapur?" tha ai.

Kategori të tjera