Kush është përfaqësuesi i SHBA-së që po bën përpjekjet e fundit për 'Zgjedhoren'?

31 Maj, 23:27

SHBA-ja, e cila prej fillimi është investuar shumë në Reformën Zgjedhore, ashtu si për 'Drejtësinë', po bën përpjekjet e fundit që palët politike të arrijnë në një konsensus.

Detyra i është caktuar Ian Crawford, shef i seksionit politik dhe ekonomik në Ambasadën e SHBA-së.

Ai është takuar fillimisht me Damian Gjiknurin dhe Oerd Bylykbashin, dhe më pas, pas më shumë se 1 ore takimi i është bashkuar edhe Petrit Vasili.

Kategori të tjera