Ky është Ridvan Ramazani, zbardhet zinxhiri i vrasjeve mes grupeve kriminale

28 Nëntor 2020, 20:08

Ky që shihni në këtë foto quhet Ridvan Ramazani. Mbi 20 plumba përshkuan sot makinën tip “BMV X5”, që drejtohej nga i “forti” i Shkodrës, Ridvan Ramazani alias Hyseni. Ekzekutimi i tij, lidhet me një seri atentatesh, të një pasnjëshme që datojnë qysh prej vitit 1993 dhe tregon edhe një herë se në Shkodër nuk ka një person të parë, që drejton dhe mbizotëron në qytet. Ridvan Ramazani, u vra paraditen e sotme pikërisht në vendin ku 20 vite më parë, Ramazani dhe miku i tij Vil Shega edhe ky i vrarë, ekzekutuan në vitin 2000, shtetasin Mikel Bitukun alias Pashuku. Arsyet e kësaj vrasje në atë periudhë në fshatin Dajç dhe pikërisht tek vendi ku u vra sot, Ridvan Ramazani ishin për shkak të një konflikti për makinat. Por për policinë dhe prokurorinë e Shkodrës, nuk ka asnjë dyshim që vrasja e djeshme lidhet me ekzekutimin e Bitukut, pasi familja e këtij të fundit nuk ka njerëz dhe logjistikën, e duhur për të kryer këtë goditje mafioze kaq të përsosur.

Kategori të tjera