'Ky vit e ka kapur me mushkëritë' nga një anë koronavirusi,në tjetrën digjen 'mushkëritë' e qytetit

8 Prill, 17:52

Pas shuarjes së vatrës së zjarrit, nënkryetari i Bashkisë Vlorë, Shkëlqim Rama u shprehë se "Pylli i Sodës është konsideruar si mushkëria e Vlorës dhe duket se ky vit e paska zënë keq më mushkëritë, nga një anë situata e vështirë me koronavirusin që sulmon mushkëritë e njerëzve dhe nga ana tjetër zjarret që shkatërrojnë mushkëritë e qytetit"

Kategori të tjera