Lajmi që jep shpresë/Në verë vaksina anti Covid testohet masivisht te njerëzit

22 Maj, 14:37

Departamenti i Shëndetësisë dhe Shërbimeve Njerëzore në  SHBA njoftoi sot arritjen e një marrëveshjeje mes kompanisë AstraZeneca dhe Autoritetit për Studimet e Avancuara dhe Zhvillimet Biomjekësore (BARDA), marrëveshje e cila do të përshpejtojë zhvillimin dhe prodhimin e vaksinës provë.

Kategori të tjera