Largimi i Trump dhe dilemat e Republikanëve

21 Janar, 14:06

Për herë të parë në më shumë se një dekadë, Republikanët zgjohen me një Uashington ku Demokratët kontrollojnë Shtëpinë e Bardhë dhe Kongresin, duke iu përshtatur një epoke të me pushtet të zvogëluar, pasiguri të thellë dhe grindje të brendshme.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha