Lombardia rikthen orët policore, nga 22 Tetori deri në 13 Nëntor

20 Tetor, 14:02

Rajoni në veri të Italisë, Lombardia do të vendosë orë policore, në përpjekje për të frenuar përhapjen e mëtejme të  Covid-19. Ora policore do të aplikohet nga ora 23:00 deri në orën 05:00 dhe pritet të hyjnë në fuqi natën e 22 tetorit dhe do të jetë në fuqi deri më 13 nëntor. 

r.k./Shqiptarja.com

Kategori të tjera