Lufta ndaj COVID-19, mbi 100 milionë të infektuar në mbarë botën /Britania, vendi i parë në Europë me mbi 100 mijë viktima

27 Janar, 15:25

Shtetrrethimet e shumta dhe fillimi i vaksinimit në disa prej vendeve, nuk ka arritur ende të vërë nën kontroll pandeminë e shkaktuar nga COVID-19. Në bazë të të dhënave të fundit numri i rasteve të konfirmuara me koronavirus në botë kaloi 100 milionë.

Kategori të tjera