Marrëveshja me PD, Dashamir Shehi: Sot fillon beteja dhe dy fjalë për Astrit Patozin

23 Prill, 11:03

Kreu i LZHK, Dashamir Shehi ka nënshkruar koalicionin opozitar. Në fund të marrëveshjes ai është shprehur se kjo është një betejë kundër Rilindjes për të garantuar zgjedhje të lira dhe të ndershme.

"Është një letër mirëkuptimi politik. Është e larguar nga egoizmat parazgjedhore. Është beteja që i kemi shpallur Rilindjes. Kjo është pjesë e betejës politike. Qytetarët nuk do votojnë sepse zgjedhjet kanë rënë. Harku opozitar po zgjerohet çdo ditë. Ky është regjim. Nuk është më një grup njerëzish që qeverisin Shqipërinë. Unë uroj që çdo koleg i ri të bëhet në radhë të parë opozitar. Ne do të shikojmë rrugën tonë. Politikat burojnë nga sistemet zgjedhore. Pikat e marrëveshjes janë këmbët që e mbajnë gjallë atë", u shpreh Shehi.

Kategori të tjera