“Maskat t’i lëpijë një qen ngordh”, qytetari alarm: 15 ditë pa i hequr e larë, do u shpiket ndonjë..

26 Tetor, 10:27

Në programin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një qytetar ngriti një alarm të madh sa i përket maskave. Ai tha: ” Maskat janë një problem i madh pasi edhe po t’i lëpijë një qen ngordh. Ka njerëz që kanë 15 ditë me të njëjtën maskë dhe nuk e lajnë fare. Korona është mall por do u shpiket ndonjë gjë tjetër” ka thënë ndër të tjera zotëria.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha