Mbyllet vitit shkollor për parauniversitarët/ Mësuesit i tremben vjeshtës, skenar për valën II të COVID-19

29 Maj, 19:14

"Ka qenë një vit i vështirë duke marrë parasysh këtu kushtet në të cilat është zhvilluar mësimi nga data 9 mars. Të gjithë mësuesit sipas udhëzimeve do të bëjnë një riformulim të mënyrës se si do të kryhet vlerësimi duke kalkuluar notat e portofolit, testit  apo vlerësimit ballë përballë të dy periudhave kur mësimi është kryer normal dhe duke shtuar një notë nga angazhimi gjatë procesit të mësimit online. Për të vendosur një peshë të  barabartë ne kemi diskutuar që ky tre mujor të vlerësohet me një notë dhe jo më tre nota", tha Janaqi.

Kategori të tjera