Më 1 qershor hapen kopshtet e çerdhet, prindërit: Mezi po presim, shpresojmë të merren masat e duhura

23 Maj, 16:27

1 qershori është menduar si data për rihapjen e kopshteve dhe çerdheve. Ministria e Shëndetësisë ka nxjerrë urdhrin për miratimin e udhëzuesit të Institutit të Shëndetit Publik për masat anti-covid në këto institucione. Por çfarë mendimi kanë prindërit dhe a ndihen ata të sigurt për ti dërguar fëmijët në çerdhe dhe kopshte?

-Mezi po e presim, mezi po e presim. Po u morën masat e duhura, distanca, besoj se po. Kur ke dy fëmijë është akoma më e vështirë, një këtej, nusja andej, jemi ndarë.

Kategori të tjera