“Me Covid dhe del pi kafe” qytetari: E kam ofenduar dhe jam zënë por nuk merr vesh

25 Nëntor 2020, 10:23 | Përditesimi i fundit: 2020-11-25 10:37:28

Në programin “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një qytetar tregoi rastin e një zonje që është edhe e afërmja e tij që është e infektuar me Covid dhe del pi kafe pa asnjë lloj problemi duke mos zbatuar karantinën. Zotëria tha se ai vet e ka kritikuar e ka ofenduar dhe ajo nuk merr vesh. Ndiqeni pak këtë histori të rrezikshme.

Programe të tjera

Shiko të gjitha