Më pak qytetarë në rrugë, por pensionistët në Korçë sfidojnë koronavirsuin dhe shiun

1 Prill, 15:56

Sot në qytetin e Korçës lëvizjet e qytetarëve janë shumë të pakta. Duket se ka rënë ndjeshëm lëvizja e këmbësorëve. Ata qytetarë që janë në lëvizje duket se janë të pajisur me leje, kanë përfunduar pazaret e përditshmërisë, furnizimet me ushqime apo blerjen e barnave dhe nxitojnë për të mbërritur në banese brenda orës të përcaktuar.

Kategori të tjera