Meta: Të hënën do të kallëzoj Etilda Gjonaj! Ka humbur besimin, pres që të japë dorëheqjen

21 Shkurt, 14:52 | Përditesimi i fundit: 2020-02-21 17:49:28

TIRANE- "Të gjithë u njohën dje me veprat e rënda penale të ushtrimit të ndikimit të paligjshëm dhe falsifikimit nga ministri i drejtësisë në botimin në fletoren zyrtare të një vendimit të KED-së. Në këtë tentativë për grusht shteti, provat do i dorëzohen edhe SPAK, rezulton të jetë përfshirë Etilda Gjonaj dhe funksionarë të saj për llogari të skenarit për kapjen e Gjykatës Kushtetuese duke përvetësuar një kompetencë.

Kategori të tjera