Ministrja e Financave: Niveli i borxhit publik për tre mujorin e parë ka arritur në 69.6%! Shqetësimi kryesor mbetet rritja e çmimeve

1 Korrik, 10:10 | Përditesimi i fundit: 2022-07-01 17:36:58

Ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj ka bërë me dije se niveli i borxhit publik për tre mujorin e parë në vendin tonë ka arritur në 69.6% për shkak të përshpejtimit të rritjes ekonomike dhe ngadalësimit të huamarrjes së brendshme.

  Kategori të tjera

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha

   Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

  Shiko të gjitha