Mirëdita Mësuese - Mesimi 17

27 Shtator 2019, 12:45 | Përditesimi i fundit: 2019-10-07 14:41:01

Mësuese Anjeza sot trajton drejtshkrimin dhe drejtpërdorimin e lidhëzave kushtore. Në ç’kohë dhe në ç’mënyrë duhet vënë folja në fjali pas lidhëzave kushtore “po”, “nëse”, “në qoftë se” dhe “me kusht që”? Cilat janë gabimet më të shpeshta? Gjithashtu do të trajtohet edhe një fjalë e huaj, që për sot është “konfesoj”, rrënja dhe kuptimi i saj, si dhe përdorimet e ndryshme. Në gjuhën shqipe kjo fjalë fare mirë mund të zëvendësohet me “rrëfej”.

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha