“Mjekëve t’u bëhet Vetting”, telefonuesi i revoltuar: Doktorët janë më të korruptuarit

1 Tetor, 10:15 | Përditesimi i fundit: 2020-10-01 13:27:00

“Mjekët janë më të korruptuarit pas gjykatësve” Ky ishte mendimi i një telefonuesi në emisionin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Zotëria tha se duhet t’u bëhet Vetting edhe mjekëve ashtu siç u është bërë gjyqtarëve dhe prokurorëve. Telefonuesi e mbylli komunimin duke thënë se edhe 40% rritje page për doktorët është shumë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha