Mosbesimi francez, 3 minuta për të hapur ofertën hermetike për energjinë diellore që i surprizoi të gjithë

28 Maj, 18:14 | Përditesimi i fundit: 2020-05-28 19:49:31

Me një çmim surprizë kompania franceze “Voltalia as” u shpall dje fituese e ankandit ndërkombëtar për parkun fotovoltaik të Karavastasë, ndërsa interesant ishte momenti i hapjes së ofertës. U deshën disa minuta për të hapur ofertën e kompanisë “Voltalia as”. Pas disa tentativave dy personat, pjesë e stafit arritën që të hapin ofertën e plastifikuar mjaft mirë dhe me kujdes nga francezët që duket se ishin mosbesues.

Kategori të tjera