Momenti ku efektivi i plagosur dërgohet nga Lezha te Spitali i Traumës në Tirane

27 Shkurt, 22:38

Në video shfaqet momenti ku efektivi i plagosur Kastriot Haxhiaj sillet me ambulancë nga Lezha në Spitalin e Traumës në Tiranë.  51-vjeçari ishte në gjendje të vetëdijshme dhe se gjendja e tij sipas mjekëve nuk është kritike.

Kategori të tjera