Momenti kur himni shqiptar u ngatërrua nga Franca, kuqezinjtë s'pranojnë të luajnë

7 Shtator 2019, 21:07

Ndeshja mes Francës dhe Shqipërisë nuk nisi sikur ishte planifikuar, por me një gafë nga vendasit për shkak të himnit. Në momentin e këndimit të himnit të Shqipërisë nuk është vendosur himni kombëtar i kuqezinjve, por një tjetër. Menjëherë kanë reaguar lojtarët kuqezi, të cilët refuzuan t’u japin dorën lojtarëve francezë dhe të nisin ndeshjen duke kërkuar që himni të luhej i saktë. Pas disa minutave vonesë është luajtur himni i saktë.

Kategori të tjera